Springkussen huren

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende springskussens voor scherpe prijzen.

Springkussenverhuur

  • Springkussens te huur voor € 60,- per dag excl. btw
    Prijs in overleg bij langere huurperiode
  • Opbouwen en schoonmaken inbegrepen
  • Verschillende springkussens beschikbaar

Boek nu voor € 60,- excl. btw per dag!

Springkussen huren?

Onze springkussens zijn per dag te huur voor € 60,- excl. BTW. Wanneer een springkussen voor langere tijd gehuurd wordt is de prijs in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Inclusief opbouwen en schoonmaken

Wanneer u een luchtkussen bij ons huurt, komen wij deze bij u brengen en zetten wij hem ter plaatse voor u op op de juiste plek op. Wij nemen een blower, pennen, verlengsnoer en een grondzeil mee. Wij zorgen ervoor dat het springkussen opgeblazen voor u klaarstaat. Na afloop komen wij het kussen weer bij u ophalen en zorgen wij ervoor dat deze schoongemaakt wordt. U hoeft dus nergens meer aan te denken. Binnen een straal van 15km om onze vestiging in Acquoy brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Hieromheen wordt € 0,50/km berekend. Het is niet mogelijk het luchtkussen zelf te vervoeren.

 

Verschillende springkussens

Velis springkussenverhuur heeft verschillende springkussens te huur, namelijk;

  • Jungle springkussen
  • Regenboog springkussen
  • Open springkussen
  • Oceaan springkussen
  • Boerderij springkussen

Jungle springkussen

Het Jungle springkussen is een springkussen in het thema jungle/safari. Dit thema is helemaal van deze tijd en past perfect bij een kinderverjaardag in deze stijl. Het springkussen bevat de jungle kleuren en afbeeldingen van jungle figuren, zoals een aapje en een tijger. Dit springkussen is geschikt voor buitengebruik en is overdekt. De achterkant is deels open. De afmeting van het luchtkussen is 3 bij 4 meter.

Actie: Jumbo Gorinchem springkussen

In samenwerking met Jumbo van Aanholt in het Piazza Center in Gorinchem kunnen wij je dit prachtige springkussen aanbieden. Let op: bij het huren van dit springkussen krijg je een bon met 10% korting op je boodschappen bij de Jumbo Gorinchem! Dit leuke en opvallende springkussen is een echte blikvanger. Met een gesloten dak is dit springkussen zelfs te gebruiken bij lichte regenval en zijn de kinderen ook nog beschermd tegen de zon.

Regenboog springkussen

Het regenboog springkussen is een kleurrijk luchtkussen. De kleuren zijn geschikt voor feestje voor jongens en meisjes. Ook is dit springkussen perfect voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of bedrijfsevenementen en natuurlijk bij bruiloften/trouwerij. Het springkussen past perfect bij een themafeest met het thema regenboog. Het springkussen is overdekt en geschikt voor buiten. De achterkant is deels open. De afmeting van het luchtkussen is 3 bij 4 meter.

Oceaan springkussen

Het oceaan springkussen is een springkussen in het thema oceaan. Met dit springkussen kan jij je thema feestje helemaal afmaken. Ook past dit springkussen perfect bij een kinderverjaardag in deze stijl. Het springkussen heeft mooie, felle kleuren en leuke plaatjes van vissen en onderwaterplanten, zoals een haai en een schildpad. Dit springkussen is geschikt voor buitengebruik, maar is niet overdekt.

Boerderij springkussen

Het boerderij springkussen is een vrolijk luchtkussen voorzien van een leuke koe en een mooie tekening op de achterzijde. Er kan zelfs een eigen foto geplaatst worden op de plaats van de boer door middel van een inschuifhoes. Dit springkussen met boerderij thema is perfect geschikt voor buitengebruik vanwege de gesloten bovenkant. Zo zijn de kinderen beter beschermd tegen de zon en eventuele lichte regenval. Dit springkussen heeft een afmeting van 3 bij 4 meter en is hierdoor zelfs geschikt voor een achtertuin.

Open springkussen

Het open springkussen is ook een kleurrijke speelattractie. In de essentie is het een binnen springkussen, maar dit luchtkussen kan bij mooi weer ook buiten gebruikt worden. De bovenkant van het kussen is open. De afmeting van het luchtkussen is 3 bij 4 meter.