Machine huren bij Velis Verhuurbedrijf

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende machines voor scherpe prijzen

Machineverhuur

  • 2 ton minishovel verhuur zonder machinist € 75,- per dag
    (exclusief schoonmaak kosten).
  • Schaarhoogwerker  8 meter werkhoogte 81 cm breed € 75,- per dag of € 225,- per werkweek (exclusief transport kosten).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw

Machine huren?

Velis verhuurbedrijf verhuurt twee soorten machines. Wij verhuren een schaarhoogwerker en een mini shovel. Het bedrijf zit gevestigd in Acquoy. De regio waarin wij verhuren is voornamelijk Leerdam, Heukelum, Asperen, Gellicum, Rhenoy, Rumpt, Beesd, Enspijk, Deil, Geldermalsen, Culemborg, Gorinchem en tussengelegen plaatsen. Wanneer u buiten de gebruikelijke regio woont of gelokaliseerd bent is dit natuurlijk geen probleem. De machines zijn los van elkaar te huur.

 

Verhuur schaarhoogwerker

Voor de verhuur van de schaarhoogwerker vragen wij € 75,- per dag en € 225,- per 5 dagen. U krijgt dus maar liefst € 150,- korting wanneer u de machine voor één werkweek huurt. Transportkosten worden gerekend buiten een straal van 15km vanaf ons adres. De kosten zijn dan €0,50/kilometer. Wanneer u de machine langer dan 3 weken huurt brengen wij geen transportkosten in rekening.

 

Verhuur mini shovel

Tevens verhuren wij nog een mini shovel voor € 75,- per dag (exclusief brandstofkosten en transportkosten). Transportkosten worden gerekend buiten een straal van 15km vanaf ons adres. De kosten bedragen dan € 0,50/kilometer. Wij verhuren de mini shovel uitsluitend zakelijk.

Al onze machines worden voor levering en na gebruik gecontroleerd en worden goed onderhouden.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw