Opblaasbare tractor huren bij Velis Verhuur

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende Tractoren voor diverse gelegenheden

Opblaas tractor verhuur

  • Wij verhuren een groene en een rode tractor.
  • De tractoren zijn ook te gebruiken bij een jubileum of een verjaardagsfeest.
  • Te huur voor € 50,- excl. btw.

Boek nu voor € 50,- excl. btw!

Opblaasbare tractor huren?

Is er iemand in uw omgeving die binnenkort jarig is? Dan heeft Velis verhuurbedrijf verschillende trekkers te huur. Dit figuur huurt u bij ons voor een mooie prijs, voor € 60,50 incl. btw (€ 50,- excl. btw). Voor € 60,50 heeft u het figuur drie dagen in uw bezit, dag 1 halen, dag 2 staan op locatie en dag 3 retourneren. De trekker is gemakkelijk te verplaatsen doordat deze licht van gewicht is.

 

Groene of rode tractor huren?

Wij beschikken over twee verschillende trekkers, namelijk een groene trekker en een rode trekker. De groene tractor wordt bestuurd door een mannelijke pop en de rode tractor wordt door een vrouwelijke pop bestuurd. Met deze stoere opblaasbare trekker kun je de verjaardag van een boer of boerin in stijl vieren! Ook is het voor andere gelegenheden te gebruiken zoals: Jubileumfeesten, pensionering of afstuderen zodat het feest een echte knaller wordt!

 

Tractor ook leverbaar met andere leeftijden

De trekker is voorzien van verwisselbare cijfers. De trekker pop kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een sweet 16 party, als iemand de magische 50 jaar (sarah of abraham) heeft behaald, maar ook voor een 25 jarig jubileum. De volgende cijfers kunnen op de pop geplaatst worden, namelijk 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80.

 

Verschillende opblaasbare tractoren te huur

Verhuurbedrijf Velis heeft verschillende opblaasbare trekkers te huur, namelijk;

  • Rode tractor (vrouw)
  • Groene tractor (man)