Sarah pop huren bij Velis Verhuur

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende Sarah poppen voor diverse gelegenheden

Sarah pop verhuur

  • Wij verhuren een Sarah op een scootmobiel en een Sarah op een motor.
  • De Sarah pop is ook te gebruiken bij een jubileum of een verjaardagsfeest.
  • Te huur voor € 60,50 inclusief btw.

Boek nu voor € 60,50 incl. btw!

Sarah pop huren

Velis verhuurbedrijf heeft Sarahpoppen te huur. Dit figuur huurt u bij ons voor een mooie prijs, namelijk € 60,50 inclusief BTW. Dit is de prijs voor drie dagen: dag 1 halen, dag 2 staan op locatie en dag 3 retourneren.

 

Sarah op motor of scootmobiel

Wij beschikken over twee verschillende Sarahfiguren, namelijk een Sarah op een scootmobiel en een Sarah op een motor. Deze stoere en sportieve uitvoering is met zijn 2,3 meter hoog niet te missen voor voorbijgangers. Zij scheurt op de motor door de voortuin van Sarah. De Sarahpop op scootmobiel is 4 meter hoog. Hierdoor is ook deze pop voor voorbijgangers niet te missen. Deze stoere pop zit relaxed op zijn scootmobiel en chillend in de voortuin van de Sarah.

 

Sarah ook te leveren met andere leeftijden

De pop heeft voor een Sarah natuurlijk de cijfers 50 op zich. Bij andere feesten en partijen kunnen er andere cijfers op geplaatst worden. Ook zijn de opblaasfiguren te combineren bij andere mijlpalen, zoals een jubilea van een bruiloft. Denk hierbij aan een gouden en zilveren huwelijk. Hierbij kunnen de Sarahpop en de Abrahampop tegelijk opgezet worden. Ook kan de pop gebruikt worden voor een sweet 16 party of als iemand de magische 18 jaar behaald. De volgende cijfers kunnen op de pop geplaatst worden, namelijk 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80.