Abraham opblaaspop huren bij Velis Verhuur

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende Abrahampoppen voor diverse gelegenheden

Abraham pop verhuur

  • Wij verhuren een Abraham op een scootmobiel en een Abraham op een motor.
  • De Abraham pop is ook te gebruiken bij een jubileum of een verjaardagsfeest.
  • Te huur voor € 60,50 inclusief btw.

Boek nu voor € 60,50 incl. btw!

Abrahampop huren?

Is er iemand in uw omgeving die binnenkort 50 wordt dan heeft Velis verhuurbedrijf verschillende Abrahampoppen te huur. Dit figuur huurt u bij ons voor een mooie prijs, voor € 60,50 inclusief BTW. Dit is de prijs voor drie dagen: dag 1 halen, dag 2 staan op locatie en dag 3 retourneren. De poppen zijn gemakkelijk te verplaatsen, omdat ze in de kofferbak passen. U dient deze dus zelf op te komen halen en weer retour te brengen.

 

Abraham op motor of scootmobiel

Wij beschikken over twee verschillende Abrahamfiguren, namelijk een Abraham op een scootmobiel en een Abraham op een motor. Deze stoere en sportieve uitvoering is met zijn 2,3 meter hoog niet te missen voor voorbijgangers. Hij scheurt op de motor door de voortuin van Abraham. De Abrahampop op scootmobiel is 4 meter hoog. Ook deze pop is dus niet over het hoofd te zien. Deze stoere pop zit relaxed op zijn scootmobiel en vindt dat er bij het feest een mooie, dikke sigaar hoort.

Met deze poppen weet gelijk het hele dorp dat er iemand jarig is en kan de jarige door iedereen gefeliciteerd worden! Ook wanneer er een feest gegeven wordt is het voor de uitgenodigde duidelijk waar de party gegeven wordt!

 

Abraham ook te leveren met andere leeftijden

De pop heeft voor een Abraham natuurlijk de cijfers 50 op zich. Bij andere feesten en partijen kunnen er andere cijfers op geplaatst worden. Ook zijn de opblaasfiguren te combineren bij andere mijlpalen, zoals een jubilea van een bruiloft. Denk hierbij aan gouden en zilveren huwelijk. Hierbij kunnen de Abrahampop en de Sarah pop tegelijk opgezet worden. Ook kan de pop gebruikt worden voor een sweet 16 party of als iemand de magische 18 jaar behaald. De volgende cijfers kunnen op de pop geplaatst worden, namelijk 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80.