Schaarhoogwerker huren bij Velis

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt verschillende schaarhoogwerkers voor scherpe prijzen

Schaarhoogwerker verhuur

  • Onze schaarhoogwerker heeft een hoogtebereik van maar liefst 8 meter.
  • Geschikt om binnenshuis te gebruiken door een transportbreedte van maar 81cm
  • Wij beschikken ook over een milieuvriendelijke elektrische hoogwerker

Reserveer nu vanaf € 45,- per dag!

Schaarhoogwerker huren?

Bij verhuurbedrijf Velis kunt u een prachtige schaarhoogwerker huren. Onze schaarhoogwerker heeft een hoogtebereik van maar liefst 8 meter. De breedte van de machine is 81cm. Een mooi formaat waarbij zelfs in wat smallere en krappere omstandigheden gewerkt kan worden. Deze schaarhoogwerker is door zijn transportbreedte geschikt om binnenshuis te gebruiken. Ideaal voor schilders en/of schilderwerkzaamheden of voor andere klussen binnen in huis zoals stucwerk. Ook is deze machine geschikt voor werkzaamheden in kantoorpanden waarin installatiewerkzaamheden of een renovatie uitgevoerd moet worden. Het hefvermogen van de schaarhoogwerker is 360kg. De machine is geschikt voor maximaal twee personen en beschikt over een extra uitschuifbaar plateau.

 

Elektrische hoogwerker huren?

Doordat de machine elektrisch wordt aangedreven heeft u binnen geen last van de gassen van deze machine. Ook voor buiten is dit een milieuvriendelijke oplossing om kluswerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand uit te voeren.

De machine is te huur voor € 75,- per dag en voor € 225,- per 5 dagen. Dit is een korting van € 150,- wanneer u de machine voor een werkweek huurt. Bijkomende kosten zijn er alleen wanneer u buiten een straal van 15km van ons kantooradres woont. Wij rekenen van € 0,50/km transportkosten. Wij vragen geen borg. Wel wordt eventuele schade aan de hoogwerker door onszelf hersteld en aan de klant doorberekend.

Doorgaans verhuren wij in de regio West Betuwe (bijv. Rhenoy, Gellicum, Acquoy, Rumpt, Beesd, Enspijk, Deil, Geldermalsen, Buurmalsen en Tricht) en het gebied rondom Leerdam en Gorinchem (bijv. Heukelum, Oosterwijk, Asperen en Schoonrewoerd).

Al onze machines worden voor levering en na gebruik gecontroleerd en worden goed onderhouden.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.