Opblaaspop huren bij Velis verhuur

Verhuurbedrijf Velis V.O.F in Acquoy verhuurt opblaasbare Abraham | Sarah | Geboorte | Verjaardag | Trouwerij

Opblaaspop verhuur

  • Inclusief al het materiaal voor het opzetten.
  • Leverbaar met of zonder leeftijd voorop de opblaaspop
  • Past in een kofferbak

Boek nu voor € 60,50 incl. btw!

Diverse opblaaspoppen te huur

Velis verhuurbedrijf heeft verschillende opblaasfiguren te huur. De volgende opblaaspoppen zijn voor u beschikbaar, namelijk:

 

Praktische informatie

Wij zorgen dat al het materiaal voor het opzetten van de pop aanwezig is. Denk hierbij aan een grondzijl, de blower, pennen voor het vastzetten en een verlengsnoer. U dient de pop zelf op te halen en terug te brengen. Wij maken na gebruik de pop weer schoon. De poppen zijn gemakkelijk te verplaatsen, omdat ze in een kofferbak passen. De kosten voor het huren van onze opblaaspoppen zijn in overleg overeen te komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dame/ Sara op motor & Heer/ Abraham op motor:

Deze serie opblaaspoppen zijn stoer en sportief en is uniek in zijn soort. Deze poppen zijn zeer geschikt voor vaders, moeders, vrienden of vriendinnen die een unieke leeftijd bereiken en fan zijn van motorrijden/ motoren. Deze opblaasrijder heeft een stoere helm en bril op en racet door de voortuin heen. Het hippe opblaasfiguur is 2,3 meter hoog en hierdoor niet te missen voor voorbijgangers. De leeftijd die voorop het model getoond wordt is beschikbaar voor de leeftijden 25, 40, 50 en 65. De andere optie is het niet tonen van een leeftijd. Daardoor zijn deze poppen geschikt voor elk moment. Deze opblaaspoppen zijn niet alleen geschikt voor verjaardagen maar ook voor jubilea van het huwelijk. De poppen zijn te gebruiken bij het zilveren en het goude huwelijk. U kunt dan de dame en heer op de motor tegelijkertijd huren. De poppen komen in de schemering/het donker beter tot uiting wanneer hier licht op geschenen wordt. Tal van mogelijkheden met deze figuren!

Dame / Sarah op scootmobiel & Heer / Abraham op scootmobiel:

Deze serie opblaaspoppen zijn grappig en stoer. De Sarah pop rijdt keurig maar stoer op haar scootmobiel met een radiospeler voorop. De pop heeft de opvallende dameskleuren. De Abraham pop rijdt stoer op zijn scootmobiel met een sigaar in zijn mond. De pop heeft de opvallende herenkleuren. De pop is 4 meter hoog en daardoor is het voor voorbijgangers niet te missen dat uw vader, moeder, broer, zus, buurvrouw of buurman jarig is. De leeftijden die voorop het model getoond kunnen worden zijn 25, 40, 50 en 65. De andere optie is het niet tonen van een leeftijd. Daardoor zijn deze poppen geschikt voor elk moment. Deze poppen zijn niet alleen geschikt voor verjaardagen maar ook voor jubilea van het huwelijk. De poppen zijn te gebruiken voor het zilveren en gouden huwelijk. U kunt dat de dame en heer op het scootmobiel tegelijk huren. De poppen komen in de schemering/het donker beter tot uiting wanneer hier licht op geschenen wordt. Tal van mogelijkheden met deze figuren!

Baby in kinderwagen

Deze baby met speen in kinderwagen opblaaspop is een echte blikvanger. Met zijn 3 meter hoog is deze opblaaspop niet te missen voor voorbijgangers. Deze opblaaspop is te gebruiken voor de aankondiging van de geboorte van uw kindje of van het kindje van bekende van jullie. Het figuur kan geplaatst worden in de voortuin en dienen als plaatsvervanger voor het oude bekende geboortebord. Ook is dit opblaasfiguur ideaal voor een kraamfeest of geboortefeest. De naam van de baby is er gemakkelijk bij te plaatsen met bijvoorbeeld een houten bord welke op het kussen gehangen kan worden of ervoor gezet kan worden. U kunt de naam natuurlijk ook met stickers op de ramen in de buurt van het opblaasfiguur plakken. Hiermee maakt u de geboorte bekendmaking helemaal compleet. Niets is zo bijzonder voor vaders en moeders en hun naasten als het krijgen van een kindje. Doordat het figuur roze en blauw bevat is het te gebruiken bij de geboorte van een meisje en een jongetje.

Dame / Sarah op tractor & Heer / Abraham op tractor:

Deze serie opblaaspoppen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De Abraham pop op tractor heeft een mooie groene kleur en kun je gebruiken als je vader, opa of vriend in de agrarische sector werkt. Maar is ook van toepassing op mannen die daar helemaal niets mee te maken hebben. Hetzelfde geldt voor de Sarah pop op tractor, deze heeft een rode kleur en wordt bestuurd door een blonde vrouw. De opblaasbare tractoren hebben een hoogte van 3 meter, waardoor deze altijd en overal opvalt. Hierdoor zijn deze trekkers voor iedere gelegenheid geschikt. De leeftijden die op de opblaaspop te zien zijn kunnen verwisseld worden. Zo kun je iemand verrassen die 25 wordt, maar ook iemand die 60 wordt. Deze opblaasbare trekkers zijn zelfs geschikt om voor een (huwelijks)jubileum te gebruiken.